Erfaren og uafhængig rådgivning

Danmarks Vindmølleforenings konsulenter ser problemerne fra møllekøbernes og mølleejernes synspunkt. Konsulenterne er helt uafhængige af vindmøllefirmaer og møllesælgere. Derfor kan du altid regne med at få et uvildigt beslutningsgrundlag fra foreningens konsulenter.

Det er samtidigt en bedømmelse på et realistisk grundlag, idet konsulenterne vejleder ud fra et meget stort erfaringsgrundlag.

Konsulenterne har mange års erfaring

Alle konsulenterne har mange års erfaring med vindmøller. De har et grundigt, ajourført kendskab til love og regler, og de holder sig løbende orienteret om tekniske nyheder og problemer på vindmølleområdet.

Konsulenterne råder over professionelle IT-værktøjer til produktionsberegning, beregning af rotorskyggekast, støjberegning, økonomiberegning og visualisering.

Uvildig rådgivning

Konsulenten fra Danmarks Vindmølleforening bør altid spørges til råds, før man underskriver en endelig kontrakt om køb af en vindmølle. Især er det vigtigt, at møllens fremtidige elproduktion bliver analyseret realistisk. Produktionsberegningerne er afgørende for, om et vindmølleprojekt kan hænge sammen økonomisk.

Sådan får du det bedste beslutningsgrundlag

Danmarks Vindmølleforenings konsulenter anbefaler ikke bestemte møllefabrikater frem for andre. Dette princip har foreningen altid fulgt. Men konsulenten kender de eksisterende mølletyper og de faktiske driftserfaringer med de forskellige fabrikater. Mølleejere kan derfor vælge på det bedst mulige grundlag.

Regionale møder om teknik og økonomi

Se her, hvornår vi holder regionale møder om teknik og økonomi i nærheden af dig.

Erfa- og informationsmøde for mølleejere

Information og erfaringsudveksling for medlemmer - se program for mødet her.

 

Uvildige konsulenter

Danmarks Vindmølleforenings konsulenter er helt uafhængige af vindmøllefirmaer og møllesælgere. Derfor kan du altid regne med at få et uvildigt beslutningsgrundlag fra foreningens konsulenter.

Se også

Etiske retningslinier for ansatte i Danmarks Vindmølleforening

Faktablade om planlægning

Medlemsfolder

 

Brug os

Medlemmer af Danmarks Vindmølleforening kan gratis søge råd hos foreningens konsulenter.

Kun ved deltagelse i møder, tekniske eftersyn og vurderinger eller udarbejdelse af økonomiberegninger m.v. afregnes dette.

For medlemmer til særligt lave priser.
Få et uforpligtende tilbud på medlemskab.

Konsulenter
Tekniske konsulenter