Årsmøde lørdag den 30. marts 2019 på Vingsted Hotel- og Konferencecenter

Medlemmer og firmaer mødes                       

En lang række firmaer i vindmøllebranchen præsenterer om formiddagen ydelser og produkter ved firmastande/træfpunkter. Også en god anledning til at få en snak med f.eks. dit elhandelsselskab, servicefirma eller forsikringsselskab.

Mølleejere mødes i erfa-grupper

Samtidig afholdes erfa-møder mellem mølleejere med samme møllefabrikat. Møderne er åbne for alle medlemmer: Vestas op til og med V66, Vestas fra V80, Siemens op til og med 2,3 MW combi stall, Siemens fra 2,3 MW vario speed, Nordex, NEG Micon, Husstandsmøller.

På møderne opsamles aktuelle spørgsmål og problemer, så de efterfølgende kan behandles af foreningens tekniske konsulenter samt indgå i tilrettelæggelsen af efterårets store erfa- og informationsdag for mølleejere.

Danmarks Vindmølleforenings tekniske konsulenter deltager i møderne.

Se foreningens erfa-grupper.

Vindmølleprisen

Kl. 13 afsløres det, hvem der skal modtage Vindmølleprisen.

En pris Danmarks Vindmølleforening hvert år i forbindelse med årsmødet uddeler til en person, der har gjort en særlig indsats for vindkraft i Danmark.

Se de tidligere modtagere og læs begrundelserne.

Årsmødetalen – Havvind – Den grimme ælling, der blev en smuk svane

Efter prisuddelingen er vi nået til årsmødets højdepunkt – årsmødetalen. Dette års taler er Anders Eldrup, bestyrelsesformand i LORC og Grøn Energi, fhv. adm. Direktør i DONG Energy.

Generalforsamlingen

Som afslutning på dagen afholdes generalforsamling, hvor du kan høre formandens beretning, årsregnskab og budget samt være med til at vælge, hvem der skal sidde i bestyrelsen fremover. Se bestyrelsen


Tilmeld dig her