Danmarks Vindmølleforening er foreningen for virksomheder og private, der projekterer, bygger, driver, investerer i eller ejer vindmøller i Danmark, samt andre personer interesserede i vindkraft.

Medlemmerne er virksomheder og private ejere af vindmøller samt ejere af andele i møllelav og  andre, der interesserer sig for vindenergi, herunder personer og virksomheder, der har interesser i vindkraft.

Danmarks Vindmølleforening blev stiftet i 1978 for at løse de første mølleejeres fælles problemer i forhold til myndigheder, elselskaber og vindmølleproducenter.

Oktober 2018 havde foreningen ca. 3.028 medlemmer. Inklusive vindmøllelavenes andelshavere repræsenterer foreningen ca. 29.000 vindmølleejere og andre vindkraftinteresserede.

Danmarks Vindmølleforening repræsenterer  3.057 møller svarende 55% af det samlede antal møller i Danmark og 3.659 MW installeret effekt, hvilket udgør 65% af den samlede installerede effekt.