Hvorfor blive medlem?

Danmarks Vindmølleforening er vindmølleejernes og andre vindkraftinteresseredes bedste garanti for:

• At eksisterende vindmøller får acceptable eksistensvilkår i fremtiden.
  • At der fremover vil være rimelige betingelser for etablering af nye møller både på landjorden og på havet.

Man kan selvfølgelig købe en vindmølle og derefter blot læne sig tilbage og nyde vinden. Men hvordan kan man være sikker på, at de vilkår, som påvirker møllens og dermed ejerens økonomi i de kommende år, vil være rimelige ?

Svaret er, at jo flere der er medlemmer i Danmarks Vindmølleforening, desto større mulighed har ejere og andelshavere i vindmøller for at blive hørt af politikere, offentlige myndigheder og elselskaber, som bestemmer vilkårene for vindmøllerne i fremtiden.

Bliv derfor medlem af Danmarks Vindmølleforening.

Der er tre typer medlemskab af Danmarks Vindmølleforening:

• Medlemmer med vindmølle (private, interessentskaber, laug, virksomheder, el-selskaber mm.)
    • Kontingent afhænger af samlet installeret effekt og antal andelshavere, der ønsker at blive medlem, for derved at få adgang til arrangementer og medlemsbladet Naturlig Energi. Hvis man ejer flere vindmøller i Danmark skal samtlige møller meldes ind. Ejer man vindmøller i udlandet, er det frivilligt. Få et uforpligtende tilbud på medlemskab.

Alle opgivne priser er excl. moms.