Ny presse- og kommunikationsmedarbejder

Stine Leth-Nissen Nyheder, Pressemeddelse

Stine Leth-NissenStine Leth-Nissen tiltræder i dag som presse- og kommunikationsmedarbejder i Danmarks Vindmølleforening.

Stine er uddannet journalist og har erfaring både med klassisk nyhedsformidling og arbejdet i en medlemsforening bl.a. som mediechef og ansvarlig for mediearbejdet op til klimatopmødet i København i 2009.
”Vi er glade for at byde Stine velkommen i foreningen. Vi mander op med ønsket om at styrke foreningens kommunikation og synlighed, og med Stines kvalifikationer får vi nu endnu flere strenge at spille på”, siger Christian Kjær, direktør i Danmarks Vindmølleforening.

“Det er et stort privilegium at kunne arbejde for en udvikling, hvor Danmark i størst muligt omfang udvider  sin bæredygtige energiforsyning og dermed nedsætter sin udledning af CO2. Samtidig forbedrer det vores økonomi og miljø til gavn for både børn og børnebørn! Det giver mening og gode perspektiver for fremtiden.”, siger Stine Leth-Nissen, presse- og kommunikationsmedarbejder i Danmarks Vindmølleforening.

Stine Leth-Nissen kan kontaktes på telefon 2580 0005 eller mail sln@dkvind.dk