Image

Erfaren og uafhængig rådgivning

Som medlem af foreningen kan du få uvildig vejledning af foreningens konsulenter, der arbejder uafhængigt af vindmøllefirmaer og møllesælgere.

De enkelte medarbejdere i Danmarks Vindmølleforening har mange års erfaring i specifikke vindkraftrelevante områder. Det kan være alt fra detaljer i vindmøllelovgivningen til tekniske, økonomiske og forsikringsmæssige spørgsmål.

Konsulenterne råder over professionelle IT-værktøjer til produktionsberegning, beregning af rotorskyggekast, støjberegning, økonomiberegning og visualisering, ligesom de tekniske konsulenter har endoskop, udstyr til olieanalyser og er ISO9001 version 2015 godkendte.

I fællesskab kan medarbejderstaben således give medlemmerne landets mest kompetente og grundige rådgivning – både i bredden og dybden.

Brug os

Medlemmer af Danmarks Vindmølleforening kan gratis søge råd hos foreningens konsulenter. Kun ved deltagelse i møder, tekniske eftersyn og vurderinger eller udarbejdelse af økonomiberegninger m.v. afregnes dette. For medlemmer til særligt lave priser.

Links Etiske retningslinier for ansatte i Danmarks Vindmølleforening

Få et uforpligtende tilbud på medlemskab.

ISO 9001 til Danmarks Vindmølleforening